Ansvarlig for mindre byggesager

Flemming Kristensen

Flemming Kristensen er den 4. maj 2015 tiltrådt som projektleder hos Strømberg & Sahl. Han bliver ansvarlig for at styre og gennemføre de mindre byggesager i hoved- og totalentrepriser.

”Strømberg & Sahl er en virksomhed i vækst, som er innovative og gode til at tænke i nye baner – både når det gælder teknologi og udførelsesmetoder. Jeg ser frem til at blive udfordret fagligt og bidrage til den fortsatte vækst ved at aflevere byggesager til den aftalte pris, tid og kvalitet,” siger Flemming Kristensen.

En af de første byggesager, som Flemming Kristensen bliver ansvarlig for, er en renovering af lokaler på Griffenfeldsgade til borgere med sindslidelser for Københavns Kommune.

Senest kommer han fra en stilling som murermester og autoriseret kloakmester hos Kjær Knudsen A/S. Tidligere har Flemming Kristensen arbejdet hos Bang Nielsen A/S og Brdr. Andersen A/S i lignende stillinger. Inden da har han arbejdet som projektleder og byggeleder hos Skanska og Adserballe & Knudsen A/S.

Flemming Kristensen læser til bygningskonstruktør på Erhvervsakademi Sjælland, hvor han er færdig i juni 2016. Han er uddannet murer og kloakmester og har desuden en diplomuddannelse i ledelse fra Ingeniørhøjskolen.

Der er lukket for kommentarer.