Hovedentrepriser op til 25 millioner

Kallerupgaard

Strømberg & Sahl A/S er specialister i byggestyring og udfører primært hovedentrepriser med fokus på renovering og ombygning.

I december 2013 afleverede Strømberg & Sahl A/S et renoveringsprojekt til E/F Kallerupgaard i Gladsaxe med en byggesum på 8,5 mio. kr. I løbet af et halvt år er der blevet udskiftet vinduer og tag på 23 opgange, hulmursisoleret og renoveret svalegange.

Hos Strømberg & Sahl A/S handler byggestyring om, at alle parter føres trygt igennem hele byggeriet. Det opnås ved effektiv styring og løbende kontrol ved at have fokus på projektgrundlag, økonomi, planlægning, kvalitet og sikkerhed.

Det kan mærkes hos Promana Bygningsrådgivning, der har stået for projektering og kontrol:

”Kallerupgaard har været en god byggesag for alle parter, fordi bygherren har fået et godt resultat til tiden og til den aftalte pris,” fortæller Lars Gising, der er bygherrerådgiver, og fortsætter:

”Vi er glade for den måde, Strømberg & Sahl A/S forholder sig til udbudsmaterialet. De er omhyggelige med at få stillet skriftlige, saglige og fornuftige spørgsmål til projektet. Det betyder, at vi i den konkrete situation og fremadrettet bliver skarpere i vores beskrivelse af opgaven.”

Læs mere om Kallerupgaard her.