Renovering

renovering

Hos Strømberg & Sahl har vi stor erfaring indenfor restaurering og renovering – også med de særlige, skæve og mere kringlede opgaver. Vi renoverer både nye og ældre bygninger og har respekt og forståelse for bygningens tid og historie.

Gamle håndværkstraditioner
I vores arbejde lægger vi især vægt på at videreføre gamle, stolte håndværkstraditioner og arbejder målrettet efter Raadvadcentrets principper indenfor restaurering og renovering af gamle og fredede bygninger. Raadvadcentrets formål er at holde de mange perioders håndværkstraditioner i hævd og uddanne de forskellige faggrupper heri.

Hos Strømberg & Sahl har vi en bygningskonstruktør, der er efteruddannet i netop restaureringsarbejder, ligesom vi har en bred vifte af samarbejdspartnere med samme sans og respekt for stolte traditioner.

Udbedring af skader
Ved skader som råd og svamp afdækker vi skadesomfang i samarbejde med forsikring og de relevante specialister for den enkelte sag, da vi kender vigtigheden af korrekt håndtering. Ofte er udbedring af en skade ikke tilstrækkeligt til at hindre, at den opstår igen. Nødvendigheden af at kende årsagen til skaden og udbedre denne er af stor betydning. Derfor indleder vi hos Strømberg & Sahl for hver sag en løbende dialog med både forsikring, laboratorium og fagspecialister, sådan at skaden udbedres korrekt første gang.

Installationer i gamle bygninger
At føre installationer i gamle bygninger er ofte lidt af en jungle. Derfor arbejder vi tæt sammen med erfarne VVS-installatører samt dygtige elektrikere med erfaring og forståelse for disse ofte lidt særprægede opgaver.

Indenfor renovering foretager vi alle typer opgaver hvad angår det udvendige ved tag, facade og vinduer samt indvendig komplementering, herunder køkken og bad. Det gælder både opgaver inden for de overordnede fag som tømrer, murer og maler til de mere specialiserede fag som snedker og stukkatør.