Ny direktør hos ENSS

Peter R Lyhne

Den 1. oktober 2014 tiltræder Peter Rasmussen Lyhne som direktør hos Strømberg & Sahl A/S, der udfører opgaver inden for byggeri i partnering, total- og hovedentreprise i Storkøbenhavn.

Hos Strømberg & Sahl kommer han til at stå i spidsen for virksomhedens udvikling og får ansvaret for den daglige drift i tæt samarbejde med virksomhedens to ejere, Sebastian Sahl og John Strømberg Theisen.

Peter Rasmussen Lyhne kommer til at lede en virksomhed, som er vokset betydeligt siden dens start i 2011. Strømberg & Sahl havde nemlig en omsætning på 52 mio. kr. i 2013 – en tredobling af omsætningen i forhold til året før.

”Som ny direktør er det min primære opgave at udbygge en solid forretning sammen med et stærkt hold, så vi kan fortsætte med at vokse og skabe en god bundlinje,” siger Peter Rasmussen Lyhne og fortsætter:

”Min ambition er, at Strømberg & Sahl bliver en endnu større virksomhed, som er synlig på markedet og kendt for vores effektive byggestyring på ombygninger og renoveringsopgaver i Hovedstadsregionen.”

Peter Rasmussen Lyhne har 28 års ledelseserfaring fra anlægsbranchen og kommer senest fra en stilling som tilbuds- og projektchef i Gorm Hansen & Søn A/S. Her har han bl.a. været ansvarlig for at sikre valide og korrekte tilbud og har med stor succes etableret kontrakter med bygherrer og underentreprenører.

Tidligere har han bl.a. arbejdet i Hoffmann A/S, Brdr. Andersen A/S og Aarsleff A/S i forskellige leder- og chefstillinger.

Peter Rasmussen Lyhne er uddannet bygningsingeniør fra DTU og har en HD i regnskab og økonomistyring fra CBS.

Han er en ivrig kajakroer på Øresund i sin fritid og bor med sin kone og tre børn i et familiekollektiv i Charlottenlund.

Der er lukket for kommentarer.