Ny tilbudschef

Klaus M. Hansen web

Klavs M. Hansen er tiltrådt i en nyoprettet stilling som tilbudschef hos Strømberg & Sahl. Her bliver han ansvarlig for beregning af total- og hovedentrepriser, tilbudsgivning samt at indgå kontrakter med bygherrer og underentreprenører.

Med mere end 11 år som beregner i forskellige entreprenørvirksomheder har Klavs M. Hansen en stor og solid erfaring med bl.a. udbudsmateriale, indhentning og færdiggørelse af tilbud, aftaler med bygherrer og overdragelse af byggesagerne til projektlederne.

Senest kommer han fra en stilling som beregner hos Kjær & Lassen A/S. Tidligere har han bl.a. arbejdet som tilbudsansvarlig, beregner og planlægger hos Brødrene A. & B. Andersen A/S, TN Entreprise A/S og CEG A/S. Desuden har han mere end seks års erfaring som byggeleder hos CEG A/S og Winther & Vedel A/S.

Klavs M. Hansen har en baggrund som murer og er senere uddannet byggetekniker fra Byggeteknisk Højskole i Haslev. Han har, foruden en lang række efteruddannelser, gennemført Byggeriets Lederuddannelse fra Erhvervsskolen Nordsjælland.

Der er lukket for kommentarer.