Nyt botilbud for 24 voksne med udviklingsforstyrrelser

vangeleddet

Pressemeddelelse:

Greve Kommune og entreprenør Strømberg & Sahl skrev den 21. december 2016 under på, at de står for byggeriet af et helt nyt botilbud for voksne med udviklingsforstyrrelser.

Vangeleddet. Sådan hedder et nyt botilbud for voksne med udviklingsforstyrrelser, som Greve Kommune bygger i de kommende to år. Bebyggelsen forventes klar til indflytning i foråret 2018.

Vangeleddet skal ligge i Hundige Øst, nærmere bestemt Vangeleddet 9, og vil bestå af 24 individuelle boliger på 65 kvadratmeter med tilknyttede kontorer og fællesarealer.

Boligerne bliver indrettet sådan, at 24 voksne med udviklingsforstyrrelser kan bo der med egen indgang og samtidig have adgang til de medarbejdere og fællesområder, der er i bebyggelsen.

I denne uge valgte byrådet i Greve Kommune entreprenør Strømberg & Sahl til at stå for byggeriet, og kort efter mødtes ledere af kommune og entreprenør for at skrive under på kontrakten.

”Jeg ser frem til, at vores voksne med udviklingsforstyrrelser ikke behøver at blive sendt ud af kommunen og dermed væk fra deres familier, venner og vante rammer. Med Vangeleddet går et stort ønske i opfyldelse, så jeg er rigtig glad for, at vi kunne skrive under på kontrakten i dag,” siger Pernille Beckmann, borgmester i Greve.

Byggeriet på Vangeleddet vil vare ind til foråret 2018, hvor de første borgere kan flytte ind.

kontrakt-vangeleddet-greve-kommune-og-stroemberg-sahlKontrakten blev underskrevet af direktør Peter Kjærsgaard (til venstre), borgmester Pernille Beckmann fra Greve Kommune og direktør Mogens Nygaard fra Strømberg & Sahl (til højre).

Der er lukket for kommentarer.