Nyt fra Strømberg & Sahl A/S

Tredoblet omsætning på bare et år

kontor (4)

Strømberg & Sahl A/S kan med stolthed præsentere 2013’s årsregnskab. Meget er sket siden starten i 2011, hvor Strømberg & Sahl A/S kun talte de to ejere, Sebastian Sahl og John Strømberg Theisen.

Det kan både mærkes på A.P. Møllers Allé i Dragør, hvor vi nu er seks ansatte, og ses i regnskabstallene. På bare et år er det lykkedes at øge omsætningen fra 17 mio. kr. sidste år til 52 mio. kr. i 2013 samtidig med, at det er lykkedes at øge indtjeningen tilsvarende:

”Den eksplosive udvikling skyldes vores kvalitetsarbejde. Vores opgaver er blevet større i takt med, at tilliden er vokset, og kunderne kan se, at vi har løftet opgaverne,” siger Jørgen Svendsen-Tune, adm. direktør i Strømberg & Sahl A/S og fortsætter:

”Vi har en stor fleksibilitet, fordi vi ikke er så mange og derfor har korte beslutningsveje. Det betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling. Vi kan reagere hurtigt, hvis der skal bygges nu og her, og det sætter vores kunder pris på. Vi har også fokus på at løse opgaverne til tiden og inden for den aftalte økonomi. Det giver tilfredse kunder.”

Læs hele nyheden her

E/F Kallerupgaard

I december 2013 afleverede Strømberg & Sahl A/S et renoveringsprojekt til E/F Kallerupgaard i Gladsaxe med en byggesum på 8,5 mio. kr. I løbet af et halvt år er der blevet udskiftet vinduer og tag på 23 opgange, hulmursisoleret og renoveret svalegange.

Hos Strømberg & Sahl A/S handler byggestyring om, at alle parter føres trygt igennem hele byggeriet. Det opnås ved effektiv styring og løbende kontrol ved at have fokus på projektgrundlag, økonomi, planlægning, kvalitet og sikkerhed.

Det kan mærkes hos Promana Bygningsrådgivning, der har stået for projektering og kontrol:

”Kallerupgaard har været en god byggesag for alle parter, fordi bygherren har fået et godt resultat til tiden og til den aftalte pris,” fortæller Lars Gising, bygherrerådgiver i Promana Bygningsrådgivning.

Læs hele nyheden her

Kallerupgaard til nyhedsbrev

Find mere information om renoveringsprojektet E/F Kallerupgaard her

Der er lukket for kommentarer.