Rejsegilde på Langhøjskolen – Strømberg & Sahl afleverer 4 måneder før tid

Udskiftning af vinduer og energirenovering langhøjskolen

Det var med stolthed, at Sebastian Sahl fra Strømberg & Sahl takkede håndværkerne, AI Gruppen, Rambøll, brugere og bygherre fra Hvidovre Kommune for samarbejdet om at skabe et bedre indeklima på Langhøjskolen i Hvidovre, da der tirsdag den 16. august blev holdt rejsegilde.

Som en del af den store renovering af klimaskærmen på skolen har Strømberg & Sahl bl.a. forestået energibesparende udskiftning af vinduer og isolering.

Samarbejdet har været så godt, at projektet bliver afleveret fire måneder før tid – noget som skoleleder Dorthe Gundmann udtrykte en meget stor tilfredshed med på vegne af skolens elever og lærere.

Hvidovre Kommunes borgmester, Helle Adelborg, takkede alle omkring projektet for en rigtig god løsning på indeklimaproblemerne og det høje energiforbrug.

Tomas Snog, chefarkitekt og partner i AI, gav udtryk for sin tilfredshed med det løsningsorienterede samarbejde omkring projektet.

Langhøjskolen er Strømberg & Sahls hidtil største projekt. Projektforløbet vidner om Strømberg & Sahls kompetencer inden for skolerenovering.

Se referenceblad for Langhøjskolen.

Helle Adelborg         Sebastian Sahl

Der er lukket for kommentarer.