Strømberg & Sahl drives af ildsjæle med sans for den faglige detalje.

Vi bygger for en bred vifte af bygherrer indenfor både det offentlige og det private.
Vores byggeopgaver spænder bredt inden for renovering og ombygning.

Vi søger at imødekomme kundens behov ved bl.a. at løse opgaverne som hovedentreprise, totalentreprise eller partnering, afhængigt af kundens ønsker.
Hos Strømberg & Sahl har vi et fast samarbejde med flere rådgivere, som står til rådighed ved udformning af projekter og udbud.

Dermed får vi løbende sparring om konstruktionsløsninger, statik, energi og æstetik.
Bygge Rating
A
Tidsfrister
B
Mangler
A
Arbejdsulykker
A
Kundetilfredshed

Vi bygger for


1
 • Nybyggeri
 • Om- & tilbygning
 • Renovering

Nybyggeri

Hos Strømberg & Sahl lader vi os inspirere af bygherres og rådgivers visioner for nye projekter og investeringer, for på denne måde at bidrage til et æstetisk, funktionelt og værdifuldt byggeri.

Om- & tilbygning

Virksomhedens kerne består af en stor faglig viden både fra konstruktions- og teknikbranchen, og disse baggrunde skaber et optimalt resultat for kunden. Det betyder også, at man tidligt i projektforløbet kan finde de helt rette løsninger.

Renovering

Hos Strømberg & Sahl har vi stor erfaring indenfor restaurering og renovering – også med de særlige, skæve og mere kringlede opgaver. Vi renoverer både nye såvel som ældre bygninger, og altid med respekt og forståelse for bygningens tid og historie.


 • Daginstitution Ved Glyptoteket

  Strømberg & Sahl har lukket kontrakt med Københavns Ejendomme og skal forestå opførelse af ny daginstitution Ved Glyptoteket. Byggeriet udgør 1.000 kvadratmeter fordelt på to etager samt et væksthus og…

  Læs mere
 • 850 kvadratmeter kontorer på Amerika Plads

  Strømberg & Sahl påbegynder i dag opbygning af kontorer for ATP Ejendomme. Det drejer sig om 850 kvadratmeter kontorfaciliteter på Amerika Plads. Byggeriet står færdigt om to måneder.

  Læs mere
 • Ny kontrakt på E/F Ellebjergvej

  Strømberg & Sahl har indgået kontrakt ejerforeningen E/F Ellebjergvej som består af 41 opgange. Her skal der udskiftes tag, laves VVS installationer og opføres et nyt gårdanlæg på 5.000 kvadratmeter.

  Læs mere
 • Ombygning af butikker i lufthavnen

  Strømberrg & Sahl begynder i dag arbejdet med den første af i alt fem butikker der skal bygges om i Københavns Lufthavn. Det drejer sig om en InWear butik, der skal…

  Læs mere

Kontakt os

Entreprenørfirmaet Strømberg & Sahl A/S

Englandsvej 358
2770 Kastrup

Tlf: 70 20 37 47

E-mail: info@enss.dk

CVR nr.: 33507364