Tredoblet omsætning på et år

Strømberg & Sahl A/S kan med stolthed præsentere 2013’s årsregnskab, der vidner om, at vi på ganske få år har fundet stabilt fodfæste i bygge- og anlægsbranchen. Meget er sket siden starten i 2011, hvor Strømberg & Sahl A/S kun talte de to ejere, Sebastian Sahl og John Strømberg Theisen.

Det kan både mærkes på A.P. Møllers Allé i Dragør, hvor vi nu er seks ansatte, og ses i regnskabstallene. På bare et år er det lykkedes at øge omsætningen fra 17 mio. kr. i 2012 til 52 mio. kr. i 2013 samtidig med, at det er lykkedes at øge indtjeningen tilsvarende:

”Den eksplosive udvikling skyldes vores kvalitetsarbejde. Vores opgaver er blevet større i takt med, at tilliden er vokset, og kunderne kan se, at vi har løftet opgaverne, siger Jørgen Svendsen-Tune, adm. direktør i Strømberg & Sahl A/S og fortsætter:

Vi har en stor fleksibilitet, fordi vi ikke er så mange og derfor har korte beslutningsveje. Det betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling. Vi kan reagere hurtigt, hvis der skal bygges nu og her, og det sætter vores kunder pris på. Vi har også fokus på at løse opgaverne til tiden og inden for den aftalte økonomi. Det giver tilfredse kunder.”

Find årsregnskabet for 2013 her.

Der er lukket for kommentarer.